O femeie trebuie să plătească o sumă uriașă, după ce a închiriat 3 ani un Mercedes-Benz crezând că nu va trebui să suporte costul

Data publicării:
mercedes clasa c

O femeie a primit o notă de plată de 400.000 de lire sterline, după ce a condus un automobil Mercedes-Benz închiriat timp de trei ani, în timp ce aștepta să i se rezolve procesul lansat după un accident, informează Daily Mail.

Susan Harries a lovit o mașină parcată în timp ce conducea, dar a susținut că cealaltă mașină i-a ieșit în cale. Cazul a ajuns în instanță.

Pe durata procesului, femeia a închiriat un Mercedes-Benz, apelând la o companie care se oferă să acopere costurile închirierii unei mașini după un accident, dar doar dacă persoana care solicită închirierea nu se dovedește vinovată. În caz contrar, persoana care închiriază trebuie să achite costurile.

Aceste companii contactează clienții după un accident, oferindu-le prețuri mai mici la închirierea unei mașini pe durata rezolvării situației între asiguratori. Ulterior, companiile solicită asiguratorului șoferului vinovat să achite costul închirierii.

Dacă se stabilește că șoferul care a închiriat este vinovat, acesta trebuie să plătească închirierea.

În septembrie, Susan Harries a apărut în instanță, susținând că șoferul celeilalte mașini este vinovat. Instanța a stabilit că vina îi aparține femeii. Totodată, s-a dovedit că persoanele care au dat declarații în calitate de martori, în ajutorul lui Harries, aveau legături cu compania care i-a închiriat femeii mașina.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri