O fostă Miss SUA a murit după ce a căzut de pe o clădire cu 60 de etaje din Manhattan. Cine a fost Cheslie Kryst

Data actualizării: Data publicării:
'Like a Boss' film world premiere, Arrivals, SVA Theater, New York, USA - 07 Jan 2020 - Cheslie Kryst, Miss USA
Cheslie Kryst, Miss SUA în 2019 FOTO: Profimedia Images

Fosta Miss SUA Cheslie Kryst a murit, după ce s-a aruncat de pe o clădire cu 60 de etaje din Manhattan în care locuia, a confirmat Departamentul de Poliție din New York.

Cheslie Kryst, care a câștigat titlul de Miss SUA în 2019, fiind reprezentanta statului Carolina de Nord, avea 30 de ani.

„Cu enormă durere, anunțăm moartea iubitei noastre Cheslie. Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe mulți oameni din întreaga lume. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, spune familia tinerei într-o declarație pentru Insider.

Cheslie Kryst, Miss SUA în 2019 FOTO: Profimedia Images
Cheslie Kryst, Miss SUA în 2019 FOTO: Profimedia Images

„Cheslie a întruchipat dragostea și i-a servit pe alții, fie prin munca ei ca avocat care lupta pentru justiție socială, ca Miss USA și ca gazdă a emisiunii EXTRA”, mai spune familia.

Kryst a lucrat la emisiunea Extra TV. Într-o declarație, compania care produce emisiunea spune: „Inimile noastre sunt frânte. Cheslie nu a fost doar o parte importantă a spectacolului nostru, ea a fost parte a familiei noastre. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei.”

O sursă a declarat pentru New York Post că tânăra a lăsat un bilet de adio în care a spus că vrea să lase totul în seama mamei ei.

Cu câteva ore înainte de a murit, Kryst a distribuit o ultimă postare pe Instagram cu mesajul: „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”.

Kryst a fost avocat de litigii care a lucrat pro bono. A ajutat la eliberarea unui client care fusese condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, a petrecut ani de zile strângând fonduri pentru organizații nonprofit.

În 2019, Kryst a făcut parte dintr-un moment istoric în care Miss Univers, Miss USA, Miss Teen USA și Miss America au fost toate femei de culoare.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri