O italiancă de 108 ani s-a vindecat de COVID-19. „Dumnezeu a uitat de mine”.

Data actualizării: Data publicării:
italiancă de 108 ani vindecată de coronavirus
Foto: Twitter/Corriere della Sera

O italiancă de 108 ani care locuieşte într-un azil de bătrâni din Milano a devenit una dintre cele mai în vârstă persoane din lume care a reușit să se vindece de COVID-19 și a ajuns, astfel, pe lista „super-centenarilor” care au supraviețuit acestei boli, informează Agerpres.

„Dumnezeu a uitat de mine”, a declarat Fatima Negrini, femeia vindecată de coronavirus și care a împlinit 108 ani în urmă cu câteva zile, conform cotidianului italian Corriere della Sera.

Acelaşi cotidian a publicat şi o fotografie ce o prezintă pe super-centenera italiană stând într-un scaun cu rotile în faţa unui tort cu ciocolată şi frişcă, flancată de un asistent medical şi de o felicitare din carton, tăiată în forma unei inimi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe felicitare a fost scris şi un mesaj de felicitare: "Fatima 108. Te iubim! S. Faustino".

Fatima Negrini trăieşte de mulţi ani în azilul Anni Azzurri San Faustino din Milano. Ea s-a infectat cu noul coronavirus în aprilie şi a fost testată apoi negativ la jumătatea lunii mai, fiind pe întreaga durată a bolii o pacientă asimptomatică.

Fatima Negrini are trei fii - în vârstă de 89, 88 respectiv 78 de ani -, patru nepoţi şi doi strănepoţi.

Italia este una dintre cele mai grav afectate ţări din lume de noul coronavirus, iar impactul pandemiei a fost unul devastator în azilurile de bătrâni din regiunea Lombardia.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri