O jurnalistă a aflat de la o telespectatoare că are cancer. Reacția ei emoționantă

Data publicării:
viictoria price instagram
Foto: Victoria Price / Instagram

O jurnalistă din Florida, Victoria Price, i-a mulțumit unei telespectatoare care a observat o umflătură pe gâtul ei și i-a trimis un e-mail prin care o sfătuia să-și facă un control medical, relatează BBC.

O telespectatoare mi-a trimis un e-mail luna trecută. A văzut o umflătură pe gâtul meu. A spus că îi amintea de situația ei. Avea cancer. S-a dovedit că și eu am”, a scris Price pe Instagram.

Ea a adăugat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, luni, pentru a elimina tumora.

Jurnalista a povestit că a muncit mult în ultima vreme, relatatând despre focarele de coronavirus din Florida, și a fost distrasă de la grija pentru propria sa sănătate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Medicii i-au spus că tumora se răspândește din centrul gâtului și că trebui îndepărtată chirurgical, împreună cu tiroida și niște ganglioni limfatici, a scris jurnalista.

Dacă nu aș fi primit niciodată acest e-mail, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Cancerul ar fi continuat să se răspândească. Este un gând înspăimântător și umilitor”, a spus ea.

Îi voi fi pentru totdeauna recunoscătoare femeii care mi-a trimis acel e-mail. Nu avea obligația de a face asta, dar oricum a făcut-o. Asta înseamnă să fii de partea cuiva”, a mai scris ea.

Nu este prima dată când un telespectator atent dă sfaturi medicale utile.

În 2018, fostul apărător FC Liverpool, Mark Lawrenson, a mulțumit unui medic care i-a dat un diagnostic de cancer după ce l-a văzut la BBC.

În 2013, moderatorul TV Tarek El Moussa a fost avertizat de o asistentă în privința unei umflături la și astfel a descoperit că are cancer al tiroidei.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri