O menajeră din România susține că a fost bătută de fiul unui celebru cântăreț italian. A fost trezită din somn pentru niște clătite

Data actualizării: Data publicării:
61949528

Claudio d’Alessio, fiul celebrului cântăreț Gigi d’Alessio, este judecat în Roma în baza unui denunț făcut de o fostă menajeră din România.

61949528
@Facebook

Românca spune că în luna iulie 2014 a fost trezită în timpul nopții de d’Alessio și iubita lui, Nicole Minetti. Aceasta, fostă vedetă, a fost implicată în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi și are o condamnare pentru proxenetism. Potrivit notizie.tiscali.it, cei doi ar fi ajuns acasă, s-ar fi certat, apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care s-a constituit parte civilă în proces. Întreg incidentul ar fi avut loc într-un apartament din Roma ocupat de d’Alessio.

Fiul cântărețului are însă o altă variantă. Acesta spune că s-a întors acasă în jur de miezul nopții. Iubita lui, pe atunci gravidă, avea poftă de clătite. d’Alessio ar fi trezit-o pe menajeră să o roage să le pregătească niște clătite, iar aceasta, nervoasă că i-a fost stricată odihna, i-ar fi atacat. Bărbatul susține inclusiv că ar fi încercat inclusiv să-l lovească cu un scaun, însă ar fi reușit să o prindă la timp de mână pe româncă. Apoi femeia și-ar fi pierdut echilibrul, ar fi căzut și s-ar fi lovit. Ar fi plecat imediat din casă și ar fi inventat că a fost bătută.

d’Alessio susține și că menajera din România obișnuia să-i vorbească urât iubitei lui și îi spunea că nu e angajata ei.

„Merg la sală şi am 1,90. Credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri?”, a întrebat d’Alessio într-o declarație pentru Il Messaggero.

Românca, însă, nu renunță. Spune nu numai că a fost bătută, dar și că a fost plătită la negru, fără un contract de muncă.

Judecătorii vor decide cine are dreptate în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri