O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_216546079

O viitoare mireasă a aflat cu o seară înaintea nunții că logodnicul ei o înșela cu o altă femeie. Povestea ei a devenit virală pe rețelele de socializare pentru modul curajos în care femeia a decis să-i anunțe despre acest lucru pe toți invitații la nuntă, inclusiv pe cel cu care trebuia să se căsătorească.

shutterstock_216546079
O mireasă a citit ca jurământ de nuntă mesajele pe care logodnicul ei i le-a trimis amantei. FOTO: Shutterstock

Casey credea că logodnicul ei, Alex, este cel cu care își va petrece tot restul vieții, însă cu o seară înaintea nunții, femeia a primit de la un număr necunoscut mai multe capturi de ecran cu mesaje trimise de Alex unei alte femei, scrie Bored Panda.

Imaginile, trimise chiar de amanta logodnicului ei, erau acompaniate de mesajul: „ Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”.

Capturile de ecran dezvăluiau fără urmă de îndoială că logodnicul femeii avea o aventură cu posesoarea imaginilor.

Pe lângă câteva poze cu cei doi, printre mesajele trimise de Alex femeii se numără:

Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”.

Casey a hotărât atunci, alături de prietenele ei cele mai apropiate, să citească aceste mesaje cu voce tare, în fața tuturor invitaților, în locul jurământului de nuntă.

Mireasa curajoasă și-a dus planul la bun sfârșit. După ce toată lumea era adunată în biserică, iar viitorul ei logodnic se întreba de ce nu pare deloc entuziasmată în ziua ei cea mare, Casey a rostit în fața tuturor: „Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este.”

Ea a luat telefonul și a început să citească mesajele cu pricina.

Bărbatul cu care trebuia să se căsătorească a plecat repede din biserică, după ce a realizat ce se întâmplă.

Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”, le-a spus femeia invitaților.

Deși „ziua nunții” nu a fost deloc cu și-a imaginat întotdeauna, Casey spune că petrecerea a fost una reușită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri