O nepoată a lui Robert F. Kennedy a murit, la 22 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri

Data actualizării: Data publicării:
Saoirse Kennedy fb
FOTO: Facebook

Saoirse Kennedy Hill, nepoată a celebrului politician american Robert F. Kennedy, a murit la vârsta de 22 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri, potrivit tmz.com.

Joi, în momentul în care angajații serviciilor de urgență au sosit la celebra reședință a familiei Kennedy din Hyannis Port, nepoata lui Robert F. și Ethel Kennedy făcuse deja infarct. A fost transportată la spital, însă medicii nu au reușit să o resusciteze și a fost declarată decedată, potrivit MEDIAFAX.

Mai multe surse citate de tmz.com au vorbit despre o supradoză de droguri, dar nu a fost emis un comunicat oficial din partea familiei sau a poliției.

Decesul lui Saiorse, care se pare că suferea de depresie și că ar fi încercat, în trecut, să se sinucidă, este cel mai recent eveniment dintr-o lungă serie de tragedii care a marcat familia Kennedy.

Părinții lui Saoirse sunt Courtney Kennedy - al cincilea copil, din 11, al lui Ethel şi Robert F. Kennedy - şi Paul Michael Hill.

Politicianul Robert F. Kennedy (1925 - 1968) a fost cel de-al 64-lea procuror general al SUA, din 1961 până în 1964, şi senator de New York, din ianuarie 1965 până la asasinarea sa în iunie 1968. Ca şi fraţii săi, John şi Edward, a fost un membru de marcă al Partidului Democrat şi este considerat un simbol al liberalismului american modern.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri