O profesoară a găsit o metodă inedită prin care să le explice o lecție de anatomie elevilor. Cum a apărut în fața lor. FOTO

Data publicării:
profesoara Spania
FOTO: Twitter/ @mikemoratinos

O profesoară din Spania a găsit o modalitate inedită de a le preda anatomia elevilor ei prezentându-se la ore îmbrăcată într-un costum care arată unde sunt plasate organele interne în corpul uman.

Verónica Duque a purtat costumul pentru elevii ei de opt și nouă ani, la o școală din Valladolid, Spania, potrivit Daily Mail.

Costumul arată locul exact unde se află fiecare organ intern și astfel elevii au avut o imagine de ansamblu, care i-a ajutat să rețină mai repede ce li s-a predat la oră.

Soțul profesoarei, Michael, a distribuit online imaginile, alături de mesajul: „Foarte mândru de acest vulcan de idei cu care am norocul să fiu căsătorit. Astăzi le-a explicat corpul uman elevilor ei într-un mod foarte original. Și copiii au fost extaziați”.

Ideea profesoarei a fost extrem de lăudată pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri