Video O șopârlă uriașă a intrat într-un magazin din Thailanda și a escaldat rafturile

Data publicării:
varan
Sursa foto: Captură video Facebook

O șopârlă uriașă din specia Varanus salvator a speriat clienții unui magazin din Thailanda, după ce a intrat și a început să se plimbe printre rafturi, informează The Independent.

Reptila de aproape 2 metri lungime a ieșit dintr-un canal de apă din apropiere, s-a plimbat prin magazin, probabil în căutare de hrană, apoi a început să escaladeze rafturile, aruncând produsele pe jos.

Momentul a fost filmat și postat pe rețeaua de socializare Facebook, fiind distribuit de peste 18.000 de ori. Clipul video se încheie cu reptila așezată pe rafturi, în timp ce clienții prezenți în magazin râd de situație.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Aceste reptile sunt o prezență obișnuită în anumite zone din Thailanda. Varanus salvator poate atinge 2,5 metri lungime și este a doua șopârlă ca mărime din lume, după dragonul de Komodo, care este tot o specie de varan.

Autoritățile din orașul Nakhon Pathom, unde a avut loc întâmplarea, au tranchilizat reptila și au eliberat-o în sălbăticie.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri