O tânără a murit de infarct după ce a văzut mesajul primit pe Facebook de la mama ei

Data publicării:
tanara cu telefon mobil, tanara facebook
FOTO: Guliver/ Getty Images

O tânără care suferea de o anxietate severă a murit de infarct după ce mama ei i-a trimis, din greșeală, un mesaj greșit pe Facebook.

Mai exact, femeia i-a trimis, într-un mesaj pe Facebook, sute de emoticoane care exprimă supărarea, în loc să le trimită pe cele cu zâmbet, așa cum intenționa de fapt, relatează Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shabina Miah, 33 de ani, din Marea Britanie, a postat un video făcut în timpul unei ieșiri în oraș. Mama ei a vrut să arate că se bucură pentru ea, însă tableta i-a jucat o festă și a trimis emoticonul greșit. Când a văzut mesajul de la mama ei, Shabina a blocat-o pe Facebook și a refuzat să mai vorbească cu ea.

Angela s-a dus acasă la fiica ei să-i explice ce s-a întâmplat, dar s-a ajuns la ceartă. A doua zi, Angela s-a întors la locuința fiicei sale și a găsit-o moartă, în pat. Testele au arătat că tânăra suferise un infarct. De asemenea, la analize s-au descoperit urme de cocaină.

Shabina suferea de depresie de câțiva ani, dar afecțiunea s-a accentuat după ce s-a despărțit de iubitul ei, în urmă cu un an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri