O turistă a fost omorâtă de un avion care tocmai decolase

Data actualizării: Data publicării:
avion st maarten
FOTO> shutterstock

Aeroportul din St Maarten este cunoscut pentru că avioanele se apropie foarte mult de plajă atunci când aterizează sau decolează. Foarte des, turiștii se apropie prea mult de pistă pentru a face poze.

avion aterizare plaja st maarten
FOTO: Shutterstock

O turistă a fost omorâtă după ce a fost doborâtă de un Boeing 737 care tocmai decolase de pe aeroportul Princess Juliana de pe insula St. Maarten, din Caraibe, potrivit Independent.

Femeia era o turistă în vârstă de 57 de ani din Noua Zeelandă. Ea stătea lângă gardul de la sfârșitul pistei, uitându-se cum avionul decolează, când a fost doborâtă și rănită la cap. La spital, femeia a murit.

Aeroportul din St Maarten este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume- atât pentru spectatori, dar și pentru pasageri- din cauza locației pistelor la capătul cărora se află o plajă publică și munți la celălalt capăt.

Mai multe videoclipuri cu aterizări „periculoase” din St. Maarten au fost publicate de-a lungul timpului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Între plajă și aeroport este drum public. În ciuda avertismentelor, turiștii se apropie des de pistă pentru a face poze sau pentru a filma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri