Video O videoconferință a unui consiliu municipal a devenit virală pe internet după ce un consilier a intrat la duș cu camera pornită

Data publicării:
robinet de duș
Foto: Getty Images

Un consilier municipal al unui oraș din nordul Spaniei și-a oferit demisia după ce a transmis live, în timpul unei conferințe de presă, imagini cu el în duș, iar clipul a devenit viral pe internet, relatează The Guardian.

La începutul acestei săptămâni, consilierii municipali din Torrelavega, un oraș din nordul Spaniei, au organizat o videoconferință online pentru a discuta mai multe probleme ale orașului de aproximativ 52.000 de locuitori.

În condițiile regulilor de distanțare socială, conferința a fost difuzată online pe mai multe canale pentru ca cetățenii și jurnaliștii locali să o poată urmări. Unul dintre consilieri, Bernardo Bustillo, s-a gândit că ar putea să facă mai multe lucruri în același timp, așa că și-a luat laptopul în baie, a minimizat chatul de conferință pentru a putea încă asculta, și a intrat în duș. A uitat, însă, să închidă și camera, iar colegii lui, jurnaliștii și cetățenii care intraseră în direct au putut vedea în colțul din dreapta ecranului imaginea bărbatului care făcea duș în spatele unui panou de sticlă.

Unul dintre colegii lui a fost auzit strigând: „ Luați legătura cu el, repede! Nu putem să îl deconectăm din conferință?”. Cel care a salvat situația, într-un final, a fost primarul care a închis complet videoconferința.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri