O vloggeriță, dată de gol de proprietar. Femeia afișa o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de nedescris

Data publicării:
captura bbc

O vloggeriță celebră în China a fost demascată de proprietarul apartamentului unde aceasta locuia. Proprietarul a publicat o filmare cu locuința ei murdară, care contrasta cu stilul de viața prezentat de aceasta pe rețelele sociale.

Lisa Li – o vloggeriță cu mai mult de un milion de urmăritori online – publica fotografii cu excursiile, petrecerile și restaurantele luxoase pe care le vizita, potrivit BBC.

Recent, ea a devenit însă cunoscută pentru alt motiv. Chen, proprietara apartamenului unde aceasta locuia, a decis să publice un videoclip cu modul cum arată apartamentul ei, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon de câteva zile.

casa lisa li
Foto: BBC

În imagini era prezentat gunoiul din casa tinerei, mâncare stricată și excremente de câine. Chen spune că a vorbit și cu o firmă specializată să vină să curețe apartamentului, însă aceasta refuzat.

După ce videoclipul a devenit viral, Lisa Li i-a cerut scuze personal proprietarei pentru mizerie și a făcut curățenie. Imaginile cu vloggerița care curăța apartamentul au devenit apoi virale pe internet.

Lisa Li a argumentat mizeria, spunând că a fost internată în spital și a călătorit cu munca, astfel că nu stat foarte mult pe acasă pentru a apuca să facă ordine.

Fanii tinerei au fost revoltați și mulți au încetat să o mai urmărească pe rețelele sociale, numind-o „falsă”. Mulți dintre fani spun că nu au încredere că este sinceră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri