One Trade Center, deschis pentru afaceri. Jumătate din spaţiile turnului de 3,9 miliarde de dolari, închiriate

Data publicării:
one trade center 2

Cu o înălţime de 541 de metri, One Trade Center este al patrulea turn din lume şi cel mai înalt din emisfera vestică. Primii oameni de afaceri s-au instalat deja şi sunt încântaţi de măsurile de securitate ale complexului. Potrivit analiştilor economici, în turn vor avea birouri 3.400 de companii, printre care şi edituri, ziare şi reviste.

Aceasta este cea mai sigură clădire de birouri, nu doar din ţară, ci din întreaga lume. Autoritatea Portuară s-a mutat în One Trade Center săptămâna trecută, avem încredere în măsurile de securitate, realizate de stat şi partenerii locali”, a spus Patrick Foye, reprezentant al Autorităţii Portuare din New York .

One World Trade Center a fost ridicat, începând din 2006, pe locul celor două turnuri gemene ale complexului World Trade Center, distruse pe 11 septembrie 2001 în atentatele cu avioane comise de membrii Al Qaida. Turnul în valoare de 3,9 miliarde de dolari a fost finalizat în primăvara acestui an şi se află lângă memorialul dedicat celor 2.700 de victime ale atentatelor de la New York, de acum 13 ani.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri