Orașul pe mare, proiectul de 1,7 mld. de dolari cu care Dubaiul vrea să atragă turiștii cu bani și chef de distracție

Data publicării:
marsa al arab

Marsa Al Arab, proiectul de 1,7 miliarde de dolari, prin care Dubaiul va construi două insule artificiale de o parte și de cealaltă a hotelului Burj Al Arab Jumeirah, va fi gata până în 2020, afirmă constructorii, potrivit CNN.

Compania de investiții Dubai Holding, inițiatorii ambițiosului proiect, au dezvăluit planurile pentru Marsa Al Arab, două insule artificiale de aproape 400.000 de metri pătrați, care vor înconjura cel mai faimos hotel din lume, Burj Al Arab.

Proiectul exorbitant de scump va începe în iunie și ar putea fi finalizat până în 2020 și poate menține Emiratele Arabe Unite în topul destinațiilor de lux pentru turiștii cu bani. Resorturile de pe una dintre insule vor include atât opțiuni de cazare de lux pentru familiile cu copii, cât și numeroase distracții pentru turiștii care vin să se bucure de o experiență exotică.

A doua insulă va fi una privată, cu vile ultra luxoase, port privat pentru turiștii care vin cu iahturile, dar și un hotel micuț, pentru cei care vin să stea doar câteva nopți.

marsa al arab
marsa al arab

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri