Palatul Kensington a confirmat oficial. Tatăl lui Meghan Markle nu va participa la nunta fiicei lui cu prințul Harry

Data publicării:
markle
 
Meghan Markle a confirmat oficial, printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială de Facebook a Palatului Kensington, că tatăl său nu va participa la nunta de sâmbătă cu prințul Harry.
 
 
Markle speră ca tatăl ei să aibă parte de spațiul de care are nevoie pentru a se concentra pe problemele de sănătate.
 
Comunicatul oficial vine după ce zilele trecute în presă au apărut informații neconfirmate potrivit cărora participarea la ceremonii a tatălui miresei nu este sigură. Iar miercuri s-a scris că acesta va fi supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 
Tatăl lui Markle, despre care se crede că ar fi în Mexic, a creat controverse la începutul săptămânii după ce în presă au apărut informații potrivit cărora a aranjat cu paparazzii să i se facă poze în timp ce se uita la imagini cu fiica lui. Apoi a declarat pentru TMZ că nu va merge la ceremonie, numai pentru a se răzgândi și a anunța că totuși se va duce. Apoi s-a răzgândit din nou și a motivat că trebuie să se interneze pentru o intervenție chirurgicală la inimă.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri