Pasiune dusă la extrem. O femeie a cheltuit 15.000 de dolari ca să iasă mai bine în selfie-uri

Data publicării:
triana-lavey-selfie-650x0

Triana Lavey este o tânără de 38 de ani, a cărei pasiune pentru pozele selfie a fost dusă la extrem. Nemulţumită de felul în care arăta în acest tip de fotografii, ea a trecut prin mai multe operaţii estetice costisitoare.

Ea şi-a făcut implant de bărbie, s-a operat la nas, şi-a scos grăsime din obraji şi şi-a injectat botox pentru a-şi mări buzele. Tânăra pare acum mulţumită de înfăţişarea sa, dar spune că nu se va opri totuşi cu operaţiile estetice.

„Am acum faţa pe care am crezut mereu că o am. Cred că încă semăn cu mine, dar modificată în Photoshop”, a spus Triana Lavey.

Ea a recunoscut că obsesia sa pentru pozele selfie a apărut pe măsură ce a petrecut tot mai mult timp pe reţele sociale.

„Prezenţa în mass-media sociale este la fel de importantă ca şi înfăţişarea în viaţa reală. Selfie-ul este portretul prin care te poţi reinventa în fiecare zi cu simpla utilizare a telefonului”, a mai spus Triana Lavey.

Pozele de tip selfie au devenit atât de populare în întreaga lume încât la ele au apelat şefi de stat, dar şi persoane de viţă nobilă. Este cazul preşedintelui american, Barack Obama, care s-a fotografiat cu telefonul mobil alături de premierul britanic şi cel danez la ceremonia de înmormântare a lui Nelson Mandela.

Nici Ducele şi Ducesa de Cambridge nu evită astfel de fotografii. Turneul acestora în Noua Zeelandă şi Australia a fost ocazia perfectă pentru mulţi dintre admiratorii cuplului princiar să aibă în albumul personal o fotografie cu William sau cu Kate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri