Pățania unei tinere care pretindea că este însărcinată în a noua lună, dar care a ajuns în final la închisoare. Ce ascundea de fapt

Data actualizării: Data publicării:
gravidă

O femeie a fost arestată în Argentina după ce s-a descoperit că simula o sarcină în a noua lună pentru a face trafic de droguri. Mai exact, femeia a vrut să treacă peste graniță o cantitate mare de droguri ce au fost ascunse în burta falsă.

Ofițerii au percheziționat-o pe femeia a cărei identitate nu a fost făcută publică, după ce au găsit două pachete de marijuana într-o geantă care îi aparținea bărbatului care o însoțea. Atunci au descoperit că în „burta de gravidă” avea patru kilograme de canabis, drogurile fiind ambalate în pachete mici, lipite cu bandă adezivă, potrivit globo.com.

Cei doi au fost reținuți într-un punct de control aflat a granița cu Chile. Se crede că intenționau să ajungă în orașul patagonian Santa Oliva.

Patricia Bullrich, ministrul federal al Securității din Argentina, a postat pe Twitter fotografii cu femeia arestată, alături de mesajul: „Și-a făcut o burtă falsă în care a ascuns 15 pachete de canabis cu care voia să treacă granița. Falsa viitoare mamă și partenerul ei au fost arestați”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Ofițerii au descoperit un pasager care avea două pachete de canabis în bagaj. O tânără care părea a fi însărcinată călătorea cu el. I s-a cerut să coboare din vehicul și atunci s-a descoperit că nu avea niciun copil, ci căra droguri în burta falsă”.

În urmă cu patru ani, aceeași femeie a fost depistată pe un aeroport din Columbia transportând 1,5 kg de cocaină lichidă în sutien. Atunci, drogurile au fost puse în niște mănuși din latex.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri