Petrecere de vis pentru un copil fără prieteni

Data publicării:
PETRECERE

500 de oameni au răspuns invitaţiei lansate pe Facebook de mama ei. Mackenzie Moretter are 10 ani şi suferă de sindromul SOTOS, care provoacă o creştere rapidă a copiilor, însă de multe ori le întârzie dezvoltarea intelectuală. Din cauza acestor probleme, fetiţa nu are prieteni, iar invitaţia la aniversarea zilei sale de naştere a fost refuzată de colegii de şcoală.

„Eram supărată, credeam că nu vine nimeni”, a spus Mackenzie Moretter. Mama copilei a postat un mesaj pe Facebook în care i-a rugat pe prietenii săi virtuali să o ajute să sărbătorească ziua de naştere a lui Mackenzie. Apelul a avut un rezultat neaşteptat: peste 500 de oameni au venit la petrecere. 

Petrecerea a fost organizată într-un parc din Minnesota. Mâncarea şi băuturile răcoritoare au fost oferite gratuit de un lanţ de restaurante din oraş, după ce patronii acestuia au văzut mesajul de pe Facebook. „Mi-e greu să-mi fac prieteni la şcoală, dar graţie puţinilor prieteni pe care îi avem, vocea mea a fost auzită. Vă iubesc pe toţi!”, a spus fetița.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri