Pistolul-iPhone ajunge în Europa

Data actualizării: Data publicării:
iphone gun

Serviciile de securitate belgiene au fost avertizate cu privire la posibila apariție în Europa a așa-numitului „iPhone Gun”, un dispozitiv care pare să fie un telefon mobil, dar este o armă de foc cu două țevi de calibrul 9 mm, relatează agenția EFE citată de Agerpres.

Conform presei locale, vânzarea acestui aparat este interzisă în Belgia, însă el poate fi procurat ilegal pe internet la un preț de circa 375 de euro și este produs de compania americană Gun Runner Distributing.

„Nu am găsit nicio armă de acest tip”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției belgiene, care însă a refuzat să confirme dacă a fost primită o atenționare specială cu privire la respectivul dispozitiv.

Compania producătoare își atenționează pe site potențialii cumpărători să se asigure, înaintea achiziției, că posesia acestei arme este legală în țara lor și admite că pistolul este „nedetectabil” dacă nu este deschis. Denumirea oficială a produsului este „Ideal Conceal”, ce s-ar putea traduce prin „ascunzătoarea ideală”. Potrivit fabricantului, acest dispozitiv va fi vândut numai celor care au autorizație pentru deținerea unei arme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri