Poveste de dragoste încheiată prost în aeroportul din Singapore: de ce a fost arestat, la final, soțul

Data actualizării: Data publicării:
Terminal plecari aeroport
Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat din Singapore a fost arestat pentru că și-a cumpărat bilet de avion doar pentru a avea acces în terminalul de plecări și pentru a petrece astfel mai mult timp alături de soție, care urma să plece singură într-o călătorie, informează CNN.

După incident, poliția din Singapore a avertizat pasagerii să nu recurgă la astfel de tertipuri, în condițiile în care, în Singapore, persoanele care intră în zona de securitate a aeroportului, fără intenția de a folosi tichetele de îmbarcare, riscă amendă sau închisoare.

Conform poliției, bărbatul de 27 de ani și-a cumpărat bilet doar ca să își însoțească soția până la poarta de îmbarcare, fără intenția de a urca și el în avion.

Practic, în Singapore, orice persoană care trece de zona de securitate și nu folosește biletul de avion riscă o amendă de 14 mii de dolari sau doi ani de închisoare.

„Pasagerii care ajung în zona de tranzit cu un tichet de îmbarcare valabil ar trebui să fie acolo cu unicul scop de a călători spre destinația înscrisă pe tichet”, se arată într-un comunicat al poliției din Singapore.

Aeroportul din Singapore este unul dintre cele mai spectaculoase din lume: în interiorul său se află o cascadă artificială de 40 de metri înălțime (cea mai mare din lume, la acest capitol) și un parc de 14 mii de metri pătrați (care include un pod suspendat și 3 000 de arbori).

În 2016, un malaezian a fost condamnat la închisoare după ce a petrecut nu mai puțin de 18 zile în acest aeroport. Acesta falsificase mai multe tichete de îmbarcare pentru a avea acces la saloanele VIP.

Tot în 2016, poliția a arestat un cuplu care s-a folosit de tichete de îmbarcare cu unicul scop de a avea acces la mall-ul din interiorul aeroportului, de unde și-au cumpărat un iPhone 7.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri