Premiile Oscar: Rochiile impresionante ale starurilor

Data publicării:
2502 20rochiinou-51446

Una dintre cele mai admirate vedete a fost Nicole Kidman, într-o rochie neagră cu auriu care i-a pus în valoare silueta. Pentru o ţinută cu negru şi argintiu a optat şi Halle Berry, în vreme ce Jennifer Aniston a atras toate privirile într-o rochie roşie, creaţie Valentino.

Foarte apreciată de specialişti a fost şi Jessica Chastain, eroina din Zero Dark Thirty, care a ales o rochie Armani nude, în stil Marilyn Monroe. Jennifer Lawrence a optat pentru o rochie Dior, care însă i-a jucat feste pe podiumul de premiere. Nici Reese Witherspoon nu a trecut neobservată, într-o rochie albastru intens, şi coafată în stilul divelor hollywoodiene din anii 40.

La 75 de ani, Jane Fonda a făcut senzaţie în galben, iar Charlize Theron a atras privirile cu o rochie albă Dior, purtată fără nici un accesoriu.

În schimb, Anne Hathaway nu a făcut o alegere prea inspirată cu o rochie roz semnată Prada, larg decoltată în spate. În topul celor mai prost îmbrăcate actrițe la gala Oscarurilor conduce însă Helena Bonham Carter, cu o ţinută alb-negru, dezordonată şi lipsită de stil.

Apoi, nimeni nu poate lipsi de la petrecerile organizate după ceremonie. Cea mai importantă şi cea mai spectaculoasă este Balul Guvernatorului. Meniul este de excepţie: homar în stil chinezesc, statuete de ciocolată învelite în foiţă de aur plus alte 33 de feluri. Nimic nu lipseşte de pe extravaganta masă.

Gala Premiilor Oscar aduce oraşului Los Angeles peste 130 de milioane de dolari.

Puteţi admira câteva dintre ţinutele starurilor AICIşi AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri