Prima reacție a băiatului de 9 ani din New York acuzat de hărțuire sexuală, într-un scandal ridicol

Data actualizării: Data publicării:
Jeremiah Harvey
Foto: ABC News

Jeremiah Harvey  este numele băiatului de 9 ani, acuzat de hărțuire sexuală într-un scandal ridicol pornit de o femeie din New York, aspru criticată pe rețelele de socializare pentru gestul ei și acuzată de rasism.

Jeremiah Harvey
Foto: ABC News

Teresa Klein, în vârstă de 53 de ani, l-a acuzat pe băiat că ar fi atins-o pe fund, într-un magazin alimentar din Brooklyn. Klein a sunat l-a poliție și a spus că a fost „hărțuită sexual de un copil”. Femeia a renunțat la acuzații abia după ce a văzut imaginile de pe camera de supraveghere. Pe imagini se poate vedea cum băiatul se întoarce cu spatele când ajunge în dreptul femeii, iar ghiozdanul pe care îl poartă este cel care o atinge de fapt pe Klein.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia și-a cerut scuze după ce a văzut imaginile. La aproape o săptămână de la incident, însă, a avut loc o întâlnire a membrilor comunității unde a avut loc incidentul. Cu lacrimi în ochi, Jeremiah a spus: „Nu o iert pe această femeie, are nevoie de ajutor”, scrie ABC News.

„Ce s-a întâmplat cu respectul reciproc, unitatea și regula de a te purta politicos cu vecinii tăi?”, s-a întrebat și mama lui Harvey.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri