Prințul Harry confirmă relația cu actrița Meghan Markle

Data publicării:
Prince Harry
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Prințul Harry a confirmat că actrița Meghan Markle este iubita sa într-un comunicat Kensington Palate și condamnă media pentru abuz și hărțuire Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle şi critică presa pentru „valul de abuzuri” la adresa ei, potrivit News.ro.

Prince Harry
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, în care critică presa pentru „valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei, informează BBC.

Declaraţia transmisă arată că cei doi au o relaţie de câteva luni şi că „nu era drept” ca Meghan Markle să fie subiectul unui astfel de tratament.

Rareori prinţul Harry ia măsuri formale legat de „poveştile” apărute în presă. „Dar în ultima săptămână s-a depăşit limita”, se mai arată în declaraţia transmisă.

În ultimele zile, mai multe ziare britanice au publicat pe primele pagini poveşti despre actriţa cunoscută din serialul de televiziune „Suits”.

Comunicatul transmis de Palatul Kensington mai spune: „Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice - defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media”.

„Altele au fost ascunse publicului - eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei”.

Prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, a avut o relaţia agitată cu presa, crescând conştient de impactul pe care l-a avut implicarea media în viaţa mamei sale, prinţesa Diana, iar în declaraţia transmisă spune că era era îngrijorat pentru siguranţa iubitei sale şi că este „foarte dezamăgit că nu a reuşit să o protejeze”.

„Nu este drept ca după câteva luni de relaţie, Meghan Markle să fie centrul unei astfel de furtuni. (...) Acesta nu este un jos - este viaţa ei şi a lui”, se mai arată în comunicatul transmis de palat.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri