Prinţul William a vorbit cu prinţul Harry, după interviul-şoc de la Oprah. Discuţia a fost „neproductivă”

Data actualizării: Data publicării:
prinţul William şi prinţul Harry
Prinţul William şi prinţul Harry în septembrie 2017. Foto: Profimedia Images

Prinţul William a vorbit cu fratele său mai mic prinţul Harry pentru prima dată după interviul-şoc acordat de Harry şi Meghan la emisiunea lui Oprah Winfrey, însă discuţia dintre cei doi fraţi a fost „neproductivă”, informează Agerpres.

Într-una dintre dezvăluirile cele mai dure făcute de Harry şi Meghan în interviul de la Oprah, unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie. Ducesa de Sussex a spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț la naștere.

Meghan a afirmat că cineva din familia regală se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi” pielea bebelușului ei. A refuzat să spună cine, spunând că ar fi „prea stânjenitor pentru ei”. Harry, la rândul său, a mărturisit că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

În prima sa reacţie publică de după interviu, prinţul William a precizat săptămâna trecută că „nu suntem o familie rasistă”.

„Măcar au iniţiat o conversaţie”

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii „This Morning”, difuzată de postul CBS, a anunţat că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut şi că o discuţie între cei doi prinţi britanici a avut loc de atunci.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat King.

Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.

Interviul acordat de Meghan şi Harry a împins monarhia britanică în cea mai gravă criză a sa de după moartea prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, decedată în urma unui accident de automobil în 1997.

Interviul a fost difuzat la scurt timp după ce Palatul Buckingham a anunţat că va investiga acuzaţiile de intimidare formulate împotriva lui Meghan de foşti consilieri ai ei, înainte ca fosta actriţă americană şi prinţul Harry să renunţe la statutul de membri activi ai casei regale şi să se mute în California anul trecut.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a declarat că membrii familiei regale britanice sunt întristaţi de experienţele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry şi soţia acestuia.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, a fost prima reacţie transmisă de Palatul Buckingham. „Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri