Rami Malek, în negocieri pentru a juca în viitorul film James Bond

Data actualizării: Data publicării:
91st Annual Academy Awards - Governors Ball
Foto: GettyImages

Actorul Rami Malek, recent laureat cu Oscar pentru „Bohemian Rhapsody”, este în negocieri pentru a juca personajul negativ în viitorului film cu James Bond, potrivit site-ului de specialitate Collider, citat joi de EFE.

91st Annual Academy Awards - Governors Ball
Foto: GettyImages

Numele lui Malek a apărut pentru prima dată în discuţia despre filmele cu agentul 007 în decembrie, când Variety nota că actorul figurează printre candidaţii cei mai reputaţi în a deveni duşmanul agentului James Bond, rol pe care îl va interpreta tot Daniel Craig.

Totuşi, Variety semnala atunci că filmările la serialul 'Mr. Robot', al cărui protagonist este Malek, şi la cele ale noului episod din seria James Bond vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi greu să participe la ambele producţii.

Collider semnala, în schimb, că producătorii serialului cu un 'hacker' taciturn drept protagonist este pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte.

Actorul de origine egipteană a confirmat pronosticurile duminică câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun actor cu rolul lui Freddie Mercury în 'Bohemian Rhapsody', impunându-se în faţa lui Bradley Cooper ('A Star is Born'), Christian Bale ('Vice'), Viggo Mortensen ('Green Book') şi Willem Dafoe ('At Eternity's Gate').

Malek, protagonistul acestui film despre povestea liderului trupei Queen, a trecut ca un ciclon prin actualul sezon al premiilor cinematografice, câştigând Globul de Aur pentru cea mai bună comedie sau musical, un trofeu BAFTA şi premiul Sindicatului Actorilor (SAG) pentru cel mai bun interpret masculin.

Cariera lui Malek (născut la Los Angeles, în 1981) include roluri în seriale ca 'The Pacific' şi în filme precum 'Short Term 12' (2013).

Noul film din seria Bond, ajunsă la episodul cu numărul 25 şi care nu are încă titlu, va fi lansat în aprilie 2020, mai târziu decât era prevăzut iniţial după ce în august anul trecut regizorul britanic Danny Boyle ('Slumdog Millionaire', 2008) s-a retras din proiect invocând 'diferenţe creative'.

Boyle a fost înlocuit cu cineastul american Cary Joji Fukunaga ('Beasts of No Nation', 2015).

După mai multe speculaţii dacă îl va mai interpreta sau nu pe James Bond, Craig a confirmat în vara anului 2017 că va juca în viitorul film. Va fi cel de-al cincelea film al său din această saga după 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of Solace' (2008), 'Skyfall' (2012) şi 'Spectre' (2015).

Din distribuţie vor mai face, de asemenea, parte Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri