Răpirile din Ohio. Imagini cu primele clipe de libertate ale uneia dintre femei

Data publicării:
castro

Clipul are 35 de secunde şi surprinde momentul în care poliţiştii pătrund în locuinţa răpitorului şi o eliberează pe Amanda Berry. Femeia în vârstă de 27 de ani a fost răpită de Ariel Castro în 2003, în timp ce mergea spre locul de muncă. A stat, alături de alte două femeie, timp de 10 ani în captivitate, unde a dat naştere unei fete.

Doi dintre fraţii răpitorului, Pedro şi Onil, trăiesc acum ascunşi de când au fost eliberaţi din arestul poliţiei din Ohio. Cei doi spun că au primit ameninţări pe internet din cauza faptelor comise de Ariel Castro.

„Oamenii de acolo care mă știu, știu că Onil Castro nu este o astfel de persoană și nu a avut nimic de face. Nu ar crede niciodată așa ceva. Am fost o persoană apreciată. Nu am avut niciodată dușmani. Nu am oferit niciodată motive nimănui să creadă că aș putea fi vreodată în stare de așa ceva. Este un șoc pentru toți prietenii”, a spus Onil.

La rândul său, Pedro Castro a mărturisit că niciodată nu s-a gândit că fratele său ar putea fi în stare de aşa ceva şi a spus că, dacă ar fi ştiut, ar fi spus totul poliţiştilor.

Ariel Castro, bărbatul care timp de 10 ani le-a ţinut ostatice pe cele trei femei la numai câţiva kilometri de familiile lor, a fost pus sub acuzare pentru lipsire de libertate şi viol. El riscă pedeapsa cu moartea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri