Răspunsul lui Macron cu privire la vârsta soției sale

Data actualizării: Data publicării:
macron2

Emmanuel Macron, președintele proaspăt ales al Franței, a declarat că „homofobia” și „misoginismul” sunt de vină pentru ipotezele care circulă în spațiul public, mai exact că acesta nu ar fi căsătorit din dragoste cu soția sa mai în vârstă cu 24 de ani, relatează Independent.

Emmanuel Macron Visits Berlin
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Câteva publicații l-au atacat pe președintele ales al Franței că ar trăi o „viață paralelă”. Într-un interviu acordat publicației Le Parisien, Emmanuel Macron a declarat că dacă soția sa era mai tânără ca el, lumea nu ar fi pus la îndoială validitatea relației lor.

Viitorul președintele al Franței consideră că astfel de acuzații au legătură mai degrabă cu acea partea a societății care este „homofobă” și „misogină”.

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, un deputat francez din Partidul Republican a afirmat, într-un interviu pentru Sputnik, că Macron ar fi homosexual și că ar avea o relație cu directorul Radio Frace, fără să aducă însă niciun fel de dovezi în sprijinul afirmațiilor sale, preluate și promovate de propaganda rusă.

Președintele, ales cu 66.1% din voturi, a spus că acuzația că ar fi homosexual reprezintă o homofobie agresivă , iar acuzațiile sunt de parcă ar fi „o boală ascunsă”. „ Acești oameni și-au pierdut simțul realității. E o mare problemă cu modul în care e văzută femeia în societate”, adaugă Emmanuel Macron.

Președintele a mai spus că astfel de zvonuri sunt „destabilizatoare” pentru apropiații lui și că este „trist” că politica nu este mai „civilizată”.

Relația lui Emmanuel Macron cu Brigitte Trogneux

Viitoarea primă doamnă a Franței, Brigitte Trogneux, soția președintelui ales, Emmanuel Macron, în vârstă de 64 de ani, a fost profesoara de teatru a lui Macron (39 de ani).

Cei doi s-au căsătorit în 2007, când el avea aproape 30 de ani și ea, 54. Părinții lui Emmanuel Macron s-au împotrivit relației dintre ei, la început.

A avut doar o prietenă de vârsta lui, iar aceste două relații sunt singurele pe care le-a avut cu femei, de-a lungul vieții, ceea ce este un lucru excepțional în zilele noastre", a declarat Anne Fulda, autoarea biografiei lui Emmanuel Macron, pentru The Telegraph. Ea a mai dezvăluit și că cei șapte nepoți ai lui Trogneux îi spun „Tati” noului președinte al Franței. 

Copiii lui Brigitte Trogneux, Tiphaine, Sebastien și Laurence, au susținut relația mamei lor cu Emmanuel Macron și i-au încurajat să își oficializeze relația. La rândul lui, Macron nu a uitat să le mulțumească celor trei pentru susținere, într-un discurs susținut după nuntă: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ne-ați acceptat, pentru că ne-ați iubit așa cum suntem. Vreau în mod special să le mulțumesc copiilor lui Brigite. Dacă există persoane pentru care situația aceasta nu a fost ușoară, ei sunt”, a spus atunci Macron.

„Chiar dacă nu este mare diferență de vârstă între noi, el a fost mereu foarte atent cu mine. Este tatăl meu vitreg, rolul său este să fie capul familiei. Iar familia este un lucru foarte important pentru el, de aceea a insistat să fie căsătorit. El este persoana care m-a încurajat mereu să țintesc mai sus”, a declarat Tiphaine Auziere, fiica lui Brigitte Trogneux.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...