Răsturnare de situație. Asia Argento a schimbat foaia: susține că ea a fost cea abuzată de băiatul de 17 ani cu care s-a culcat

Data actualizării: Data publicării:
actrita Asia Argento acuzatii viol
Foto: Facebook

Asia Argento a schimbat foaia și susține acum că Jimmy Bennett, tânărul care a acuzat-o de hărțuire sexuală, ar fi de fapt cel care a hărțuit-o pe ea. Ba mai mult, acesta ar fi șantajat-o. Cei doi au întreținut relații sexuale când Bennett avea 17 ani, iar pe net circulă de câteva săptămâni deja o poză în care cei doi par dezbrăcați, scrie TMZ.

asia argento foto facebook
Foto: Facebook

Potrivit avocatului ei, Asia Argento i-ar fi trimis un mesaj în care susținea că băiatul a sărit pe ea. Argento mai spune că a întreținut relații sexuale cu pe atunci minorul și că a fost ciudat. Aceasta susține că a „înghețat” când Bennett s-a urcat peste ea.

Avocatul susține că Argento a luat în acel moment decizia de a nu-l da în judecată pentru hărțuire sexuală.

Avocatul actriței mai spune că Bennett a simțit că poate face niște bani de pe urma lui Argento, mai ales după ce a aflat că aceasta este într-o relație cu Anthony Bourdain. Bourdain ar fi ales să o protejeze pe iubita lui și a decis să-i dea lui Bennett 380.000 de dolari, din care plătise deja 250.000 de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atacul împotriva lui Bennett vine după ce Argento vorbise în public despre cât de greșit este să faci de rușine victime ale unor cazuri de hărțuire sexuală.

Pe de cealaltă parte, Jimmy Bennett își susține în continuare acuzațiile la adresa actriței.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri