Războiul dintre rețelele sociale și președintele SUA continuă. Twitter a etichetat o postare a lui Trump drept „manipulatoare”

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Departs White House En Route To Dayton, Ohio And El Paso, Texas
FOTO: Zach Gibson/Getty Images

Rețeaua socială Twitter a etichetat o postare a președintelui SUA, Donald Trump, drept „manipulatoare”. Este a treia oară într-o lună când rețeaua socială ia măsuri împotriva lui Trump, după ce și Facebook a anunțat că a șters reclame plătite ale campaniei lui Donald Trump pentru că înfățișau un simbol nazist.

Trump a postat joi seară un videoclip cu o grafică CNN falsă, intitulat „Nu America este problema, Fake News este”.

Videoclipul, care se derulează timp de 60 de secunde, începe cu imagini ale unei părți dintr-un videoclip viral care arată un copil negru alergat de un copil alb. Pe imagini apare o grafică CNN falsă pe care scrie „Copilul îngrozit fuge de copilul rasist”. În partea următoare a videoclipului cei doi copii se îmbrățieșează.

După ce Trump a postat videoclipul, aceasta a devenit rapid viral, acumulând milioane de vizualizări în mai puțin de două ore.

Twitter a semnalat de două ori postările lui Trump în ultima lună, enervându-l pe președinte și pe susținătorii săi și chiar l-a determinat pe Donald Trump să semneze un ordin executiv care vizează companiile de social media.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri