Sari la conținut

Răzbunarea unui păstor: A mușcat un şarpe de cap

Un fermier din nordul Indiei a smuls capul unui şarpe cu dinţii, din răzbunare, după ce ar fi fost muşcat de reptilă. Este caz bizar în condițiile în care medicii spun că pe trupul bărbatului nu se vede nicio urmă de muşcătură de şarpe, relatează DPA, citată de Agerpres.

Mojave Trails National Monument Under Review By Trump's EPA Dept. For Possible Downsizing

Foto: Guliver/Getty Images

Incidentul a avut loc în districtul Hardoi din statul Uttar Pradesh în timpul weekendului, când bărbatul, care şi-a dezvăluit doar prenumele, Sonelal, a fost dus de urgenţă la un centru medical după ce localnicii l-au găsit inconştient.

Bărbatul le-a povestit sătenilor că îşi păştea vitele pe câmp când a fost muşcat de şarpe. Asta l-a făcut atât de nervos încât i-a smuls capul cu dinţii după care l-a scuipat.

Şarpele m-a muşcat aşa că l-am ţinut de cap şi l-am smuls cu dinţii. A murit”, a spus Sonelal pentru agenţia de presă ANI.

Sanjay Kumar, medicul care l-a tratat, a spus că a rămas uimit că bărbatul a supravieţuit după ce a muşcat din şarpe, care putea conţine venin. Medicii nu au găsit însă nicio urmă de muşcătură de şarpe pe corpul bărbatului, potrivit Times of India.

Nu am văzut niciodată un asemenea caz. Bărbatul nu a păţit nimic chiar dacă a muşcat din şarpe,” a spus Kumar.

Martorii, care spun că l-au văzut pe bărbat înghiţind o bucată din şarpe, spun că îl bănuiesc că ar fi fost sub influenţa drogurilor. Reprezentanţii medicilor cred că reacţia neobişnuită a bărbatului ar putea fi explicată doar astfel.

Pe aceeași temă