Video Reacția salvatoare a unui profesor, când a văzut un elev înarmat în școală

Data actualizării: Data publicării:
profesor

Un antrenor de la un liceu american este considerat erou, după ce a reușit să dezarmeze un elev care venise la școală înarmat cu o pușcă, informează CNN.

Incidentul a avut loc în luna mai la un liceu din Portland, Oregon, iar elevul a intrat într-o clasă a liceului Parkrose cu o pușcă, hotărât să se sinucidă, a anunțat biroul procurorului din Multnomah County.

Atunci, presa a scris că antrenorul Keanon Lowe l-a doborât pe elev, însă potrivit înregistrărilor video din unitatea de învățământ, Lowe l-a îmbrățișat.

Tânărul înarmat a fost suprins de camerele video umblând înarmat pe holuri. După ce intră într-o clasă, elevii ies în fugă pe hol.

Antrenorul este văzut ieșind din clasă cu arma într-o mână, iar cu cealaltă îl ține pe elevul Angel Granados-Diaz. Un alt profesor vine și ia arma de la Lowe.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Apoi, antrenorul îl îmbrățișează pe elev. Ulterior, sunt filmați stând jos pe hol împreună, până când sosește poliția să-l aresteze pe elev.

"În acel moment, am simțit compasiune pentru el. De multe ori, când ești tânăr, realizezi ce faci abia când ai încheiat", a spus Kearnon Lowe.

Procuratura a anunțat că Diaz i-a spus unui alt elev că are gânduri sinucigase. A venit cu arma la școală, dar nu a tras niciun foc și nu a îndreptat-o către alți elevi. A vrut să se sinucidă, însă arma nu s-a descărcat. În acel moment, antrenorul Lowe a intervenit și i-a luat arma.

Tânărul a pledat vinovat la acuzațiile care i s-au adus și a fost condamnat la trei ani sub supraveghere, timp în care va primi tratament psihologic și își va trata dependența de droguri.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri