Video Reacția virală a unui britanic care a sărit pentru prima oară cu parapanta: „Vreau să am copii, putem rămâne în viață, te rog?”

Data publicării:
Reacția virală a unui britanic care a sărit pentru prima oară cu parapanta
Reacția virală a unui britanic care a sărit pentru prima oară cu parapanta. Foto: Captură Instagram

Unii oameni trăiesc pentru adrenalină și sunt mereu în căutare de noi aventuri. Însă, există și cazuri în care curajul se pierde pe parcurs. A pățit-o un tânăr din Marea Britanie, care, deși a urcat în vârful muntelui ca să sară cu parapanta, și-a dat seama că a fost o greșeală exact când s-a lansat în saltul spectaculos.


„De ce fac asta? Vai, mama mea, sora mea, viitorii mei copii. Ai mai făcut asta vreodată? Bineînțeles că nu! Cine sare de pe munte ca să se distreze? O, Doamne! Sunt în aer! Sunt în aer! Andy! O iubesc pe mama. O iubesc pe mama. Andy, ai copii? Da, am trei. Și eu vreau să am copii, deci putem rămâne în viață, te rog!? Este superb. Ce fac? Sunt o ființă umană. Ar trebui să fiu pe pământ. Dumnezeu e bun. Dumnezeu e bun. De ce plâng? Lumea asta e frumoasă. Aterizăm repede, aterizăm repede. Andy! A fost incredibil! Sunt în viață!” se aude tânărul pe filmare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri