Revelion la 40 de grade. Rio de Janeiro, îmbrăcat de sărbătoare

Data publicării:
20121228 20copacabana-41047

Primarul din Rio de Janeiro s-a convins cu ochii lui că totul este pregătit pentru ca staţiunea Copacabana să-şi primească cele două milioane de turişti aşteptaţi să întâmpine aici noaptea dintre ani. „Oraşul este pregătit, întregul sistem este la locul lui, vom avea spectacole grandioase. Totul este la locul lui, oraşul este curat. Este ceva nou în sensul de transport şi acces, dar oamenii ar trebui să ştie că vom avea din nou cea mai frumoasă celebrare a Anului nou din lume”, susţinte primarul metropolei, Eduardo Paes.

www.copacabanarevellion.com

Muncitorii fac acum ultimele reglaje la scena imensă de pe plajă, cu un sistem de lumini adus din Belgia. Localnicii sunt convinşi că vor avea cel mai mare spectacol din lume. „Am petrecut de Anul Nou la Copacabana acum 20 de ani. Acum am revenit pentru a compensa cei 20 de ani în care am lipsit, pentru că este într-adevăr cea mai mare petrecere de Anul Nou din lume”, spune o turistă. „Cred că va fi cel mai frumos revelion trăit vreodată”, spune un alt turist.

Vizitatorii din toată lumea sunt gata să se distreze, chiar dacă temperatura este cam ridicată pentru un revelion: peste 40 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri