Revista „Closer” retrage de pe site articolul despre presupusa iubită a lui Francois Hollande

Data publicării:
closer

Sub titlul „Dragostea secretă a preşedintelui”, revista „Closer” scrie că Francois Hollande s-ar fi întâlnit cu Julie Gayet la sfârşitul anului trecut, când liderul de la Elysee ar fi mers la locuinţa actriţei pe scuter şi fără gărzi de corp. Potrivit publicaţiei, pe care mulţi o cataloghează drept una de scandal, relaţia ar dura de mai bine de jumătate de an.

Julie Gayet a fost unul dintre artiştii francezi care l-a susţinut pe Francois Hollande în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2012. Tot atunci a povestit într-un clip electoral cum l-a cunoscut pe actualul lider de la Elysee.

Prima dată când l-am văzut pe Francois Hollande a fost undeva lângă Casa Radio, pentru un prânz, nimic mai mult, nimic formal, din curiozitatea de a cunoaşte un politician. Am întâlnit un om formidabil! Am fost foarte impresionată de discursul său de învestitură, de forţa sa oratorică”, a mărturisit actrița.

Liderul francez nu a negat că ar avea o relaţie cu actriţa. S-a declarat însă dezamăgit că i-a fost încălcat dreptul la viaţă privată, aşa că se gândeşte să dea în judecată publicaţia.

Iubita oficială a liderului de la Elysee este jurnalista Valérie Trierweiler. Cei doi au o relaţie veche de opt ani, dar niciodată nu s-a pus problema unei căsătorii.

 „- Nu este o relaţie oficializată!

- Ce ar schimba asta?

- Cunoaşteţi versurile imnului naţional?

- Depinde la ce faceţi referire...

- Există acolo termenul de partener, nu se vorbeşte de soţ, vorbesc de partener, este un cuvânt foarte frumos”, declara aceasta în iunie 2013.

Acum, „Closer” susține că cei doi ar fi în pragul unei rupturi și că se lucrează la comunicatul în care se va anunța aceasta.

Deşi vestea că Francois Hollande are o relaţie ascunsă a făcut imediat înconjurul lumii, unii dintre francezi par îngăduitori cu escapada amoroasă a preşedintelui:

„Este şi el un om ca toţi oamenii şi are dreptul la viaţă privată. În orice caz, nu ştim dacă este un zvon sau nu, oricum mi se pare lipsit de sens”.

„Mi se pare o mizerie, sincer, nu mă interesează. Poate să se comporte cum vrea, este viaţa sa personală”.

Și jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat la Digi24 scandalul amoros din Franța: „E un amor liber, într-o țară liberă”.

De-a lungul timpului, Francois Hollande nu s-a grăbit să se însoare cu vreuna dintre partenerele sale de viaţă. Înainte de relaţia cu jurnalista Valérie Trierweiler, preşedintele francez a avut o relaţie cu colega sa de partid, Ségolene Royal, cu care are patru copii, tot în afara unei relaţii oficializate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri