Revoltă online după ce o femeie a postat o fotografie cu „porția” de cartofi prăjiți pe care a cumpărat-o cu o sumă uriașă la meci

Data actualizării: Data publicării:
cartofi
Canadianca Sara Jones a plătit o sumă exorbitantă pentru o porție minusculă de cartofi prăjiți, la un meci de hochei FOTO: X/ Sara Jones

O femeie a provocat revoltă pe rețeaua socială X (Twitter), după ce a postat o fotografie cu porția de cartofi prăjiți pe care a cumpărat-o de pe o arenă de hochei. Femeia n-a avut neapărat o problemă cu prețul, piperat, de altfel, ci cu cantitatea.

Canadianca Sara Jones a mers la un meci la echipei preferate, Vancouver Canucks, și a cumpărat la un moment dat o porție de cartofi prăjiți. A plătit 8 dolari și a primit o bucată de carton cu exact 13 bucățele de cartofi pai, unele dintre ele minuscule, așa cum se vede din fotografie.

„Știu că fiind la Rogers Arena mă aflu în țara mâncării prea scumpe, dar acesta este cea mai tristă porție de cartofi prăjiți pe care am dat 7,99 de dolari plus taxe”, a scris ea pe X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea ei s-a viralizat și a generat mii de comentarii. Evident, presa canadiană nu a trecut cu vederea acest fapt.

„Acei cartofi prăjiți ar fi bine să fie din aur sau ceva la prețul ăsta”, a scris un utilizator X uluit.

„Mâncărurile la meciuri au fost întotdeauna prea scumpe, dar cel puțin dimensiunile porțiilor sunt de obicei uriașe. Aceasta este ridicolă!”, a comentat altcineva.

Evident, s-a deschis și o dezbatere, iar utilizatorii se întreabă de ce nu ia nimeni măsuri, pentru că prețurile exorbitante la mâncare pe arenele sportive chiar nemulțumesc mulți fani.

Jones a fost întrebată dacă s-a întors la stand ca să ceară rambursarea banilor sau măcar încă o mână de cartofi în plus.

„Am întrebat dacă asta este tot, iar tipul acela a spus că da. Nu am vrut să-i fac probleme, pentru că știu că nu el este cel care ia decizii”, a spus ea.

Un alt utilizator i-a spus că, în mod sigur, ar fi provocat o scenă și și-ar fi primit banii înapoi, dar Jones a spus că nu și-a dorit să facă asta pentru că porția de cartofi prăjiți era pentru fiul ei. „Dacă ar fi fost pentru mine, cu siguranță că așa aș fi făcut, dar copilul meu a spus că vrea să mănânce și doar asta își dorea. Însă eu mi-am învățat lecția”, a spus ea.

După experiența neplăcută cu cartofii, Sara urma să mai aibă o dezamăgire, pentru că echipa preferată a pierdut meciul în fața Washington Capitals.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri