Român din Italia arestat pentru că a vrut să-și incendieze soția: „Așa murim împreună”

Data publicării:
carabinieri-cacciatori

Un român stabilit în Italia a încercat să-și incendieze soția după ce i-a stropit hainele cu alcool, gestul șocant fiind făcut pe fondul unui scandal de proporții izbucnit între cei doi soți. Românul de 47 de ani se află acum în spatele gratiilor, iar anchetatorii au rămas surprinși să afle că nu este prima dată când a comis gestul.

Scandalul conjugal încheiat prost a avut loc în urmă cu două zile, la marginea orașului Florența. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a încercat să îi dea foc femeii, timp în care striga la ea că vor muri împreună, relatează La Repubblica.

Alertați de femeia care a reușit să fugă din casă, pompierii au intervenit imediat, reușind să-l oprească pe bărbatul care voia acum să dea foc și locuinței. La locul incidentului au intervenit și polițiștii.

Victima, care purta o pijama impregnată cu alcool atunci când a fost salvată, este originară din Kosovo și are 40 de ani. Femeia, care a scăpat la limită cu viață, le-a povestit anchetatorilor că nu este prima dată când soțul amenință că o omoară. De altfel, poliția a mai înregistrat alte două reclamații împotriva bărbatului. Într-unul din cazuri, el ar fi încercat să arunce locuința în aer cu o butelie de gaz, iar în celălalt a amenințat-o pe soția sa cu cuțitul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri