Român executat cu 13 focuri de armă în Italia. Legăturile periculoase scoase la lumină de anchetă

Data actualizării: Data publicării:
criminalisti si carabinieri la locul unei crime, in italia
Român executat cu 13 focuri de armă în Italia FOTO: Profimedia Images

În Italia, la Latina, a fost reluat procesul morții unui tânăr român răpit, ucis cu 13 focuri de armă, apoi aruncat într-un canal, caz în care au fost deja condamnate 3 persoane. Recent, anchetatorii italieni au stabilit că doi frați italieni, cu legături în mafia, au fost și ei implicați în caz.

Angelo şi Salvatore Travali sunt acuzați de implicare în cazul uciderii românului Nicolas Adrian Giuroiu, care avea 28 de ani, potrivit presei italiene. Însă cei doi, care conduc o organizație de tip mafiot, sunt judecați, alături de alte 30 de persoane, într-un dosar uriaș de trafic de droguri documentat de anchetatorii italieni în ultimii ani.

În decursul acestei anchete s-a stabilit și legătura cu cazul uciderii românului Nicolas Adrian Giuroiu, în 2014. În luna martie a acelui an, românul a fost găsit mort într-un canal, cu 13 gloanțe în corp și câteva greutăți legate de corp, pentru a nu se ridica la suprafață.

Mirko Ranieri, fratele acestuia, Manuel Ranieri, și un român, Adrian Ginca, au fost deja condamnați definitiv pentru crimă în acest caz. Giuroiu ar fi obligat două tinere românce să se prostitueze, acestea fiind iubitele fraților Ranieri.

Frații Travali sunt acuzați de răpirea românului și complicitate la omor. Acuzațiile au fost formulate în baza unor probe video și mai multor interceptări.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri