Român executat în stil mafiot la Roma. Un motociclist a trecut în viteză și l-a împușcat de 2 ori

Data actualizării: Data publicării:
anchetatori la locul unei crime
Român executat în stil mafiot la Roma FOTO: TG24

Un român de 33 de ani, care locuia într-un cartier de la periferia Romei, a fost executat în stil mafiot în seara de 8 martie chiar în fața blocului în care stătea. Un motociclist a trecut în viteză pe lângă el și l-a împușcat de două ori. Poliția crede că la mijloc a fost o reglare de conturi.

Crima s-a petrecut în jurul orei 20:00, pe via Francesco Selmi. Românul, Mihai Ștefan R., era pe trotuar, la doar câțiva metri de locuința lui. Un bărbat aflat pe o motocicletă a tras două focuri de armă asupra lui, după care a părăsit zona în trombă, potrivit Tag24.

Vecinii au sunat la serviciul de urgență, iar un echipaj medical a sosit în scurt timp la fața locului, însă românul era deja mort.

Potrivit sursei citate, românul avea antecedente penale, fiind cercetat pentru furturi minore, însă anchetatorii suspectează că avea legături cu bande criminale și că el a căzut victimă unei reglări de conturi.

Miercuri seară, anchetatorii au ridicat filmările camerelor de supraveghere din zonă și în momentul de față se fac investigații pentru identificarea motociclistului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri