Român gelos condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera într-o pivniță și a obligat-o să înghită inelul de logodnă

Data publicării:
sandu-voicu
Sandu Voicu FOTO: West Yorkshire Police

Un român a fost condamnat la 7 ani și 10 luni de închisoare în Anglia pentru că, din gelozie, și-a torturat partenera de viață pe care a ținut-o captivă în subsolul casei lor din Leeds și a obligat-o să-și înghită inelul de logodnă.

Sandu Voicu, 43 de ani, proxenet, a început să-și chinuie partenera - lucrătoare sexuală - după ce a aflat că unul din clienții ei a vrut să-și părăsească soția pentru a începe o relație cu ea, potrivit Leeds Live.

Procurorul Alex Menary a declarat că cuplul din România avea o relație de lungă durată și că ea a început să lucreze ca lucrătoare sexuală cu ani în urmă, în Suedia, pentru a achita datorii de 30.000 de euro pe care le aveau în țară.

Femeia a spus că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, dar s-au împăcat, s-au întors în țară pentru o perioadă, apoi au plecat împreună în Danemarca, unde ea a continuat să facă sex în schimbul banilor. Voicu devenise din nou agresiv cu ea. În timpul anchetei, femeia a spus că partenerul ei are condamnări pentru proxenetism în Suedia și Danemarca.

Victima le-a spus polițiștilor că nu-i place să fie lucrătoare sexuală, dar că a fost obligată de partenerul ei să facă asta. Voicu i-a spus de mai multe ori că o va ucide și le va face rău membrilor familiei ei dacă ar încerca vreodată să îl părăsească.

În vara anului trecut, cei doi s-au mutat în Leeds și deși Voicu promisese anterior că va înceta să o abuzeze și să o oblige să lucreze ca lucrătoare sexuală, acest lucru nu s-a întâmplat.

Când Voicu a aflat că unul din clienți avea de gând să-și părăsească soția pentru partenera lui, a devenit gelos și și-a supus partenera la chinuri și umilințe inimaginabile, sechestrând-o de câteva ori în pivnița casei în care locuiau.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri