Românca dispărută în iunie, în Malaga, ar fi fost ucisă de iubitul spaniol. Descoperire sinistră făcută pe un câmp

Data publicării:
romanca

Garda Civilă l-a arestat pe Sergio Ruiz, iubitul spaniol al Danei Leonte, românca dispărută la începutul lunii iunie din orașul Arenas, Malaga, Spania, după ce pe un câmp din localitate au fost descoperite fragmente osoase. Testele ADN au confirmat că rămășițele îi aparțin româncei.

Polițiștii spanioli l-au reținut joi pe bărbat, în urma unei operațiuni masive în care au fost implicați aproximativ 100 de ofițeri, relatează El Pais. Ruiz, 31 de ani, prin avocatul său, a transmis că „este foarte liniștit și că este foarte surprins de reținere”.

Dana Leonte a fost văzută ultima dată în data de 12 iunie. Seara, la ora 22:36, a fost ultima dată când femeia a fost activă pe WhatsApp. Sergio, iubitul ei, împreună cu care avea un copil care nu a împlinit încă un an, a fost suspect în caz de la bun început din cauza unor declarații contradictorii pe care le-a dat la anchetă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După două săptămâni, anchetatorii au obținut informații despre situația financiară a celor doi, informații care au aruncat, de asemenea, suspiciuni în direcția partenerului de viață. Este vorba de niște datorii pe care cuplul le acumulase după deschiderea unui restaurant, iar Ruiz a declarat că Dana a dispărut pentru a scăpa de această responsabilitate. În plus, bărbatul încerca să le sugereze anchetatorilor că în viața Danei ar fi existat un al doilea bărbat.

Potrivit presei spaniole, la perchezițiile făcute în casa celor doi după dispariție au fost descoperite urme de sânge, însă arestarea a fost decisă după descoperirea rămășițelor. Se pare că în același loc a fost găsit și un telefon mobil pe care l-ar fi folosit Ruiz.

Dana Leonte trăia în Spania de 15 ani, avea o fetița de 10 luni, iar de curând își deschisese un restaurant în orașul în care trăia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri