Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones, are cancer pulmonar

Data publicării:
Desert Trip - Weekend 2 - Day 1
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Al doilea chitarist al formației The Rolling Stones, Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, s-a operat în luna mai de cancer pulmonar, informează AFP, citând o mărturisire făcută de muzician într-un interviu publicat duminică de The Mail on Sunday.

Desert Trip - Weekend 2 - Day 1
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Tumoarea a fost descoperită în timpul unei examinări medicale de rutină, a dezvăluit el în acest interviu realizat cu ocazia publicării cărții "Ronnie Wood: Artist", dedicată sutelor de desene și picturi realizate de muzician în ultimii cincizeci de ani, notează Agerpres.

Medicul "a revenit anunțându-mă că am această supernovă arzând în plămânul stâng", a povestit chitaristul, evocând ulterior teribila perioadă de așteptare a rezultatelor analizelor care determinau dacă tumora s-a răspândit sau nu.

Wood a aflat într-un final că tumora nu se răspândise și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. "Totul este bine acum", a dat asigurări Wood, care a renunțat la fumat anul trecut, cu o săptămână înainte de nașterea gemenelor sale Gracie Jane și Alice Rose — al cincilea și, respectiv, al șaselea copil al muzicianului.

Chitaristul admite că nu a fost surprins de diagnostic, dată fiind viața sa marcată de excese, dar mărturisește că a avut întotdeauna un înger păzitor uimitor care a vegheat asupra sa.

Wood a venit la The Rolling Stones în 1975 pentru a-l înlocui pe Mick Taylor, care i-a succedat la rândul său în 1969 lui Brian Jones.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri