Rușii nu sunt surprinși de divorțul lui Vladimir Putin

Data publicării:
putin sotie

O estimare greu de făcut deoarece, oficial, Vladimir Putin nu are o avere prea mare. Câteva sute de mii de dolari din salariul anual, un cont de economii, un apartament şi un teren în Moscova şi trei maşini. Neoficial, averea preşedintelui rus ar fi de câteva zeci de miliarde de dolari, din proprietăţi şi bunuri de lux care nu sunt pe numele său.

Viaţa personală a preşedintelui Rusiei a fost întotdeauna un secret despre care mulţi spun că e la fel de bine păstrat precum codurile de la valiza nucelară. Ruşii şi lumea întreagă află detalii despre omul Vladimir Putin doar dacă acesta vrea. Aşa că liderul de la Kremlin şi-a pus în scenă şi anunţul divorţului, care a fost difuzat de un post de televiziune controlat de stat.

Anunţul a fost făcut de Vladimir Putin şi fosta lui soţie pe holurile Kremlinului, după ce au văzut un spectacol de balet.

„Datorită funcţiei pe care o am, sunt o persoană publică. Unora le place acest lucru, altora nu. Unii sunt incompatibili cu un astfel de stil de viaţă”, a spus Putin. „Căsnicia s-a încheiat fiindcă abia apucam să ne vedem, funcţia pe care o are îl ţine ocupat în permanenţă”, a adăugat soția sa.

Vladimir Purin şi Ludmila Putina au fost căsătoriţi timp de 30 de ani. În ultima perioadă, cei doi au fost văzuţi foarte rar împreună în public. În 2010, în timpul recensământului din Federaţia Rusă, cei doi au fost filmaţi acasă. De atunci păreau distanţi şi gurile rele spun că Vladimir Putin a fost mai afectuos cu câinele familiei, decât cu soţia sa.

Vladimir Putin şi Ludmila Şcrebneva s-au cunoscut în 1980 şi s-au căsătorit trei ani mai târziu. El era ofiţer KGB, ea - însoţitoare de zbor. Au împreună două fiice, Ekaterina şi Maria. Presa de scandal scrie că preşedintele ar mai avea un băiat cu fosta gimnastă Alina Kabaieva. Acesta nu este singurul zvon legate de aventurile extraconjugale ale liderului de la Kremin. Spioana Ana Chapman ar fi una dintre slăbiciunile lui Vladimir Putin. După ce în urmă cu trei ani a fost expulzată din Statele Unite sub acuzaţia de spionaj, tânăra de 31 de ani a fost primită ca o eroină în Rusia, iar acum este tratată ca o vedetă.

Citiți și Vladimir Putin, divorţ anunţat în direct la televizor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri