Rusoaicele se bucură de noile modele de silicoane cu drapelul Rusiei: „Îmi permit să mă simt patrioată, chiar dacă nu am haine”

Data actualizării: Data publicării:
silicoane cu steagul rusiei
Implanturile mamare cu drapelul Rusiei. Captură video

Un chirurg plastician din Federația Rusă a inventat implanturi mamare cu tricolorul Rusiei și model camuflaj. Motivul? Să aibă rusoaicele țara mai aproape de inimă.

Linia de silicoane patriotice a fost numită „sânul stat”. Chirurgul plastician Evghenii Dobreikin spune că iubitoarele de patrie au primit ceva mai mult decât un simplu autocolant pe mașină sau un tatuaj pe umăr. Doctorul și-a explicat decizia dar și caracteristicile silicoanelor „patriotice”.

Implanturile sunt la fel ca cele obișnuite, umplute cu silicon. Dar doar uitați-vă la aceste modele exclusive! M-am gândit la două modele, unul cu tricolorul nostru și altul cu celebrul camuflaj”

Adevăratele iubitoare ale patriei, după cum spune doctorul, vor alege acel model care le este mai aproape de inimă, la propriu și la figurat.

Chirurgul și-a făcut și o prezentare pe măsură pentru produsul special: „Este o decizie stilată pentru cei care își iubesc cu adevărat patria și doresc să aibă ceva mai mult decât un abțibild pe mașină sau un tatuaj. Este un model experimental care este cu adevărat unic, absolut sigur și pot să vă spun clar, a trecut încercările cu succes”.

Implanturile unice au și fost încercate deja, iar una dintre doritoarele de steag lângă inimă, la propriu, a venit și cu evaluarea: „Implanturile „sânul-stat” sunt ceea ce am nevoie. Eu nu pot purta steagul mereu cu mine, uneori nici nu am unde să-mi pun pașaportul. Dar „sânul-stat” îmi permite să am steagul mereu și să mă simt patrioată, chiar dacă nu am haine. Este o senzație fantastică, știind că steagul țării tale este mereu cu tine, la propriu, la inimă”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Alexandru Rotaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri