Sam Simon, unul dintre creatorii serialului „Familia Simpson”, îşi donează averea

Data publicării:
the simpsons 1

 

Diagnosticat cu cancer de colon în fază terminală, după ce medicii l-au anunţat că mai are de trăit cel mult între trei luni şi şase luni, Sam Simon a anunţat că îşi va dona întreaga avere, estimată la mai multe milioane de dolari, acelor organizaţii de caritate pe care le-a sprijinit prin intermediul fundaţiei sale, Sam Simon Foundation, care oferă alimente persoanelor sărace şi sprijin căminelor pentru animalele fără stăpâni, informează site-ul Hollywood.com.

Sam Simon a sprijinit în multe ocazii câteva organizaţii celebre, precum PETA, Save the Children şi asociaţia marină Sea Shepherd Conservation Society.

Vila sa din Malibu, statul California, a devenit de-a lungul anilor un veritabil sanctuar pentru câinii nedoriţi, salvaţi de la moarte din adăposturi.

„Am mai mulţi bani decât pot să cheltuiesc. Am avut grijă de toţi cei din familia mea. În plus, mă bucur să fac acest lucru”, a spus Sam Simon.

În vârstă de 58 de ani, Sam Simon a creat alături de Matt Groening conceptul care a stat la baza serialului de televiziune „Familia Simpson”, lansat în anul 1989 și care a ajuns la sezonul 24 în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri