Sarah Palin este din nou ținta ironiilor în presă

Data publicării:
palin

Gluma presei satirice porneşte de la confuzia între Cehia şi Cecenia, iscată printre mulţi dintre utilizatorii reţelelor de socializare. 

Ziariştii n-au pierdut o ocazie ideală de a-l readuce în atenţie pe fostul guvernator de Alaska, politican republican, renumit pentru gafele sale.

În interviul-parodie, jurnaliştii îşi imaginează că Sarah Palin ar spune că, deşi ancheta privind atacul terorist din Boston nu este finalizată, este momentul ca America să treacă la acţiune. „Nu ştim totul despre aceşti suspecţi. Dar ştim că sunt musulmani din Republica Cehă. Pariez că vorbesc în numele multor americani, când spun că trebuie să mergem acolo imediat să le dăm o lecţie. Şi să nu ne oprim la Republica Cehă, să invadăm toate ţările arabe”.

În acelaşi interviu parodie, ziariştii continuă exerciţiul de imaginaţie şi o lasă pe Sarah Palin să sugereze lansarea câtorva rachete asupra Islamabadului şi să vorbească despre distrugerea totală a oraşului Praga şi despre bombardarea Teheranului.

Articolul satiric este publicat în urma confuziei apărute pe Twitter, săptămâna trecută. Mulţi utilizatori ai platformei de socializare erau convinşi că Cehia este totuna cu Cecenia. Confuzia a fost atât de răspândită, iar mesajele atât de violente, încât au provocat reacţia ambasadorului ceh la Washington. Acesta a explicat că Cehia este o ţară a Europei Centrale, în timp ce Cecenia este o parte a Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri