Scandalul ridicol pe care l-a iscat o femeie din New York, după ce a acuzat un băiat de culoare, de 9 ani, că a hărțuit-o sexual

Data actualizării: Data publicării:
Teresa Klein în fața unui magazin alimentar din Brooklyn, New York, vorbind la telefon cu poliția

O femeie care a sunat la 911 ca să acuze un băiat de 9 ani, de culoare, că a atins-o într-un mod nepotrivit într-un magazin alimentar din Brooklyn, New York, a iscat un adevărat scandal pe rețelele de socializare, sctie The New York Times.

Teresa Klein
Teresa Klein a acuzat un copil de 9 ani de hărțuire sexuală (Foto: captură Facebook)

Femeia a fost criticată și ridiculizată pentru atitudinea ei. Aceasta a fost botezată „Cornerstone Caroline” (n.r. Caroline de la colțul străzii) de către internauți și dată ca exemplu în discuțiile despre persoane albe hiper-sensibile care sună la poliție să raporteze persoane de culoare pentru cele mai stupide motive.

Vineri, însă, criticile s-au intensificat, pentru că proprietarii alimentarei au făcut publice imaginile de pe camera de supraveghere. Pe aceste imagini se vede clar că rucsacul pe care îl purta copilul în spate a fost cel care s-a frecat, dintr-o greșeală, de posteriorul femeii.

Incidentul a ajuns în atenția publicului după ce reacția exagerată a Teresei Klein a fost filmată de Jason Littlejohn, care locuiește în zonă. Imaginile au fost vizionate de 7,2 milioane de ori de miercuri până azi la prânz.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost hărțuită sexual de un copil. Copilul m-a prins de fund, iar ea (n.r. mama) a decis să țipe la mine”, spune Klein pe filmare, în timp ce vorbea cu autoritățile americane. Băiatul, care are în jur de 9 ani, a izbucnit în hohote de plâns. La fel și sora lui mai mică. Cei doi se aflau în magazin, alături de mama lor.

Incidentul a avut loc miercuri, iar vineri Klein s-a întors la magazin, pentru a-și întâlni vecinii care o criticau și pentru declarații în fața presei. După ce a văzut imaginile de pe camera de înregistrare, aceasta i-a cerut public scuze copilului și a spus că este dispusă să se întâlnească cu mama băiatului.

Teresa Klein neagă însă că a acționat din rasism și spune că mama băiatului a fost agresivă, acesta fiind motivul pentru care a sunat la 911.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri