Secretarul Papei a apărut pe coperta revistei Vanity Fair

Data publicării:
1601 20vanity 20fair-43978

La o primă impresie, bărbatul grizonant cu ochi albaştri care le zâmbeşte cititorilor de pe coperta ediţiei italiene a revistei Vanity Fair nu pare a fi un înalt prelat, ci mai degrabă un fotomodel. Îl trădează însă gulerul de preot catolic.Revista îl numeşte pe Georg Ganswein drept un adevărat George Clooney al Sfântului Petru. Şi titlul sub care tronează fotografia este unul sugestiv - "Părintele Georg - nu este un păcat să fii frumos". Păcat sau nu, catolicilor mai conservatori nu le-a picat deloc bine pictorialul.

În timp ce unii nu văd cu ochi buni faptul că asistentul Papei a apărut într-o revistă care mai curând şi-a obişnuit cititorii să prezinte femei pe jumătate dezbrăcate, alţii, mai permisivi, spun că e o metodă excelentă pentru Vatican, „o instituţie uşor preistorică” să se apropie de oameni.

Revista People l-a ales în topul celor mai sexy bărbaţi din lume

Nu este prima dată când asistentul personal al Suveranului Pontif, care ocupă această funcţie din 2003, intră în atenţia presei mondene. În 2011, Georg Ganswein a ocupat locul 4 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume, întocmit de revista People.

Secretarul Papei Benedict al XVI-lea s-a clasat înaintea unor actori precum Ryan Gosling sau Johnny Depp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri