Selfie devenit viral. Două gorile pozează ca oamenii, alături de paznicii unei rezervații din Congo

Data publicării:
gorile selfie

Un selfie făcut de un paznic de la Parcul Național Virunga, din Congo, a devenit viral. În imagine, paznicul apare încadrat de două gorile pe care le-a salvat când erau pui, după ce braconierii le-au ucis părinții, relatează BBC News.

Fotografia a fost făcută la un „orfelinat” pentru gorile, în Parcul Naționa Virunga, acolo unde au ajuns cele două gorile salvate. Directorul adjunct al parcului a declarat că gorilele au învățat să imite comportamentul îngrijitorilor și așa se explică imaginea inedită surprinsă cu ele.

„Gorilele cred că acești îngrijitori sunt părinții lor”, a adăugat directorul, spunând că părinții animalelor au fost uciși de braconieri în iulie 2007, când gorilele aveau doar 2, respectiv 4 luni.

”Învață să stea în două picioare, ca oamenii, pe care încearcă să îi imite. Însă asta nu se întâmplă în mod normal. Am fost foarte surprins să văd asta. E extrem de amuzant. E ciudat să vezi cum o gorilă imită oamenii și stă în două picioare”, a mai spus directorul parcului din Congo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri