Alerte cu bombă în SUA. Robert de Niro primește și el un pachet suspect. Ieri, sediul CNN a fost evacuat

Data actualizării: Data publicării:
politisti si genisti investigheaza alerta cu bomba la sediul cnn din new york
Foto: Agerpres

O serie de evenimente ciudate, care a început luni, cu miliardarul George Soros, are loc în Washington și New York. Pachete suspecte au fost trimise către Barack Obama și Hillary Clinton. Iar sediul CNN din New York a fost evacuat, miercuri, după ce NYPD a anunțat prezența unui pachet suspect în clădirea Time Warner Center. Azi, actorul Robert de Niro a primit, pe adresa restaurantului din New York, un pachet suspect, similar cele primite de personalitățile democrate și CNN.

alerte cu bomba in new york
Actorul american Robert de Niro este ultima personalitate căruia i-a fost adresat un pachet suspect. Foto: Agerpres

Timeline-ul evenimentelor alarmante din SUA:

Joi, 25 octombrie 2018 - Un pachet suspect - similar cu cele trimise către fostul președinte Barack Obama, fostul secretar de stat Hillary Clinton, miliardarul George Soros și CNN - a fost trimis pe adresa restaurantului din New York al cunoscutului actor Robert de Niro.

Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 20.45 - Informaţii de presă potrivit cărora Secret Service a ”interceptat” un colet suspect adresat Casei Albe ”sunt incorecte”, a anunţat miercuri acest serviciu de elită al poliţiei americane, relatează news.ro, care citează The Associated Press.

Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 19.15 - Casa Albă a condamnat, miercuri, presupusele tentative de atentate vizându-i pe fostul preşedinte democrat Barack Obama şi pe rivala democrată învinsă de actualul preşedinte republican Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016, Hillary Clinton.

Miercuri, 24 octombrie 2018 - Un pachet suspect conţinând un dispozitiv exploziv - adresat Casei Albe - a fost interceptat la baza Bolling, la Washington, a declarat tot azi un oficial în domeniul aplicării legii pentru CNN.

Miercuri, 24 octombrie 2018 - Poliția din New York anunță că intervine în clădirea Time Warner Center din New York, care găzduiește și birourile CNN. Potrivit unor surse din rândul autorităților, în clădire a fost găsit un pachet suspect. Conducerea CNN evacuează redacția, alarmele sună în direct

Miercuri, 24 octombrie 2018  - Azi dimineață, un pachet suspect trimis la reședința lui Barack Obama din Washington este interceptat de Secret Service. Serviciile secrete americane anunță printr-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial că fostul președinte american nu s-a aflat în niciun moment în pericol, coletul fiind reperat înainte să ajungă la destinație. La fel stau lucrurile și în cazul lui Hillary Clinton, mai anunță autoritățile americane.

Marți, 23 octombrie 2018 - Secret Service interceptează un pachet suspect destinat fostului secretar de stat american Hillary Clinton. Potrivit New York Times, un tehnician care se ocupă de verificarea corespondenței lui Hillary și Bill Clinton a fost cel care a găsit dispozitivul explozibil. Acesta este similar cu cel care a fost găsit, luni dimineața, lângă locuința miliardarului George Soros

Luni, 22 octombrie 2018 - Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni într-o cutie poştală a casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, potrivit ediţiei de luni a publicaţiei The New York Times, care a citat surse ale poliţiei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri